VC Herentals won met 0-8 op het veld van Oevel. Een sterk spelend roodwit moet de titelviering met een week uitstellen. Branddonk won met 1-3 op het veld van Heikant.

De bezoekers startten snel en scherp maar de thuisdoelman stopte schoten van Verbert en Slechten.

Op de 10' moest hij zich een eerste keer gewonnen geven op een kopbal van Dufraing. Slechten scoorde met een strak schot de 0-2. Een afstandsschot van Slechten verdween in de linkerbovenhoek: 0-3.

Na de rust ging VC op zijn elan verder. Verbert rondde een schitterende collectieve aanval af: 0-4. Luyckx scoorde de 0-5. Verbert kopt de 0-6 binnen. 

VC-doelman De Booij zag zich gepasseerd toen Rens profiteerde van een misverstand tussen hem en Heylen. Geen eerredder voor Oevel omdat Rens voor open doel tegen de paal besloot. 

Schuerwegen lukte de 0-7 toen zijn schot achter de hopeloos grabbelende thuisdoelman verdween. De Booij moest de1-7 verhinderen door een vrijschop van kapitein Van Herck onder de lat weg te tikken. 

Uiteindelijk werd het 0-8 toen Verbert een strak schot tegen de onderkant van de lat opnieuw in het veld zag springen en Verlinden de terugbotsende bal inkopte.  

Beelden & redactie Ludo Coenen / Guy Verellen / Nnieuws.

Straks meer foto's.